Budaörs, Tarján bemutatóterem

Burkolatválasztó

AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

AKCIÓK

HANSGROHE PuraVida akciós csaptelepek, zuhanyok

HANSGROHE PuraVida akciós csaptelepek, zuhanyok

Hansgrohe PuraVida akció - 2011-es letisztult desing akár az Ön fürdőszobájában is!

Gyártó információk: HANSGROHE
Gyártó hivatalos weboldala: http://www.hansgrohe.hu

 

 

 

 Hansgrohe Puravida csaptelep és zuhany-rendszer akció

 

 


                  

 

 

 

A mosdócsaptelep. Tiszta érzékiség. Formailag tökéletes a legapróbb részletekig. A fehér szín harmonikusan illeszkedik az esztétikus megjelenésű króm felülethez.

 

 

 

 

 

- a joystickos kar még kényelmesebb kezelhetőséget biztosít. Funkcionális és érzelmes egyben. Maximális komfort  minden reggel, minden este

 

- Kettős felület. A fehér és a króm összeolvadása. Egyetlen darabból készül, a felületek közti átmenet nem érzékelhető. Folytonosságot és eleganciát tükröző dizájn.

 

-  Állítható perlátor. Minden részlete alaposan kidolgozott. A vízsugár szöge előre, hátra állítható emellett csökkenti a víz- és energiafelhasználást.

 

 

_TABLE_1_8_

 


 

A kézizuhany minden érzékre hat. A letisztult forma maximális komfortot biztosít a működtetéshez. Az esőszerű cseppek kellemes, egyedi érzésként hatnak a bőrön.

 

 

A fejzuhany egy új dimenzióba emeli emeli a zuhanyzás fogalmát. Egy érzéki élmény az egész test számára. Megjelenése szembetűnő, mégis visszafogott és jól értelmezhető dizájnnal bír.

 

 

 

 

 

 

- EasyClick. Egy beépített funkció a háromféle vízsugár közti átváltáshoz egy gombnyomás segítségével. A maximális kényelemért.

 

- AirPower technológia. Háromféle vízsugár kombinációja a különleges AirPower technológiával: a vízhez levegőt keverve telítetteb cseppek jönnek létre, és ez csökkenti a fogyasztást is.

 

- XXL performance és XXL comfort. A rendkívül széles fejzuhany az egész testet beborítja kellemes esősugárral, ezáltal nagyszerű zuhanyélményt nyújt.

 

- AirPower technológia. Számtalan telített esőcsepp hullik alá. Minden egyes csepp keveredik a levegővel a hatékony AirPower technológiának köszönhetően.

 

Dual Finish. Egy csodálatosan könnyed fejzuhany könnyed megjelenéssel a nagyméretű felület ellenére. Majdnem úgytűnik mintha lebegne. A dizájnban harmónikusan olvad össze a felületet beborító két különböző anyag.

 

_TABLE_9_16_

 

 

 

 

 

 

 

Gyártó további akciós ajánlatai

HANSGROHE akciós árlista 2018-19
HANSGROHE akciós árlista 2018-19