Budaörs, Tarján bemutatóterem

Burkolatválasztó

AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

AKCIÓK

RAVAK Rapier zuhanykabin akció

RAVAK Rapier zuhanykabin akció

A Rapier termékcsalád termékei elsősorban az egyedi design-nal és a masszív profiljaival tűnnek ki. A tökéletes görgős ajtónyitási mechanizmust az alsó profilokon levő AntiBlock rendszer egészíti ki. Ez megakadályozza, hogy az ajtók nyitás közben akadozzanak így pedig hosszú élettartamot és kényelmes használatot jelentenek.

Gyártó információk: RAVAK
Gyártó hivatalos weboldala: http://www.ravak.hu

 
 
 
 
 
 
 

RAVAK Rapier zuhanykabin akció

 


A Rapier termékcsalád termékei elsősorban az egyedi design-nal és a masszív profiljaival tűnnek ki. A tökéletes görgős ajtónyitási mechanizmust az alsó profilokon levő AntiBlock rendszer egészíti ki. Ez megakadályozza, hogy az ajtók nyitás közben akadozzanak így pedig hosszú élettartamot és kényelmes használatot jelentenek.

A Rapier termékek ajtajai a profilokban csúsznak, ezért nyitáskor nem vesznek el helyet a fürdőszobából.

A kibillentős alsó csúszkamechanizmusnak köszönhetően a termék profiljai könnyen tisztíthatók és az ajtó akár ki is emelhető.

A Rapier termékcsaládot fehér vagy szatén felületű profilokkal szállítjuk.

Az üveg betétlemez 6 mm-es edzett biztonsági üvegből van ami AntiCalc védőréteggel rendelkezik. Ez megakadályozza a vízkő lerakódását. A Rapier termékek magassága 1900 mm.

 

 

 

 

 

 

 

NRKCP4 - negyedköríves,négyrészes zuhanykabin

 
Feltünő,egyedi stílus és funkcionalitás masszív és elegáns vezetőprofilokkal. A billenőmechanizmusnak köszönhetően mindenhol könnywen tisztítható.

 

 

_TABLE_1_3_

 

 

 

 

 

 

 

NRKRV2 - szögletes,négyrészes zuhanykabin

 

A legkedvezőbb árú Rapier zuhanykabin

 

 

 _TABLE_4_6_

 

 


 

 

 

 

 

 

RPS - fix oldalfal

 

Fix oldalfallal kombinálva a zuhanysarok méretét változatosan alakíthatjuk ki, 100 x 80 cm-estől egészen akár a 200 x 100 cm-es alapterületűig.

 

 

_TABLE_7_9_

 

 
 

 

 

 

NRDP2 - kétrészes,csúsztatható zuhanyajtó

 

Robosztus zuhanyajtó egészen 120 cm-es szélességig. Vásárlás előtt el kell döntenünk,hogy jobbos vagy balos változatot kívánunk használni, a nyitás iránya utólag nem változtatható meg.

 

_TABLE_10_12_

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

NRDP4 - négyrészes,csúsztatható zuhanyajtó

 
 
A legszélesebb RAVAK zuhanyajtó középső belépővel. A lehetséges éegnagyobb zuhanysarkot állíthatjuk így össze, egészen 120 x 200 cmn-ig (RPS fix oldalfallal)
 
 
 
_TABLE_13_21_