Budaörs, Tarján bemutatóterem

Burkolatválasztó

AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

Viva Espana

 

                                    AQUALAND - fürdőszoba centrum

 

 

Speciális promóció keretében - 10% kedvezmény

valamennyi Spanyolországból importált burkolatunkra!

 

 

 

Spanyolország nem csak a flamenco, bikaviadalok, vörösborok, serrano sonkák és a paella hazája hanem vezető szerepet tölt be a kerámia burkolatok gyártása területén is világszerte.

A több évszázados hagyományra épülő iparág központja a Valenciatól 50 km-re található Castellón tartomány ahol az ország kerámia gyártásának 90%-a zajlik.

Az Aqualand Fürdőszobaszalonokban forgalmazott spanyol gyártók termékei között megtalálhatóak a prémium kategóriásfehéragyagból vagy porcelánból készült nagyméretű burkolatokon át a rendkívül kedvező áru vörösagyagból készült kerámiák is.

 

 

 

                                         

 

 Az 1974-ben alapított gyár Gres de Nules néven kezdte tevékenységét. Termékeit a rajztáblától a gyártásig saját maga tervezi és gyártja garantálva hogy minden egyes darab egyedi textúráit és mintáit. Nagy hangsúlyt fektetnek a környezetbarát gyártási folyamatokra. (pl: a víz 100%-át újrahasznosítják)

 

           tovább a gyártó kínálatához             

 

 

 

                                

 Spanyolország legnagyobb burkolatgyártó csoportjának tagjaként a Prissmacer olyan formátumú burkolatokat gyárt amely a lehetőségek végtelen sokaságához alkalmazkodik. A 65.000 m2-en elterülő gyárból és logisztikai raktárból éves szinten több mint 10 millió m2 burkolat megy ki a világ több mint 100 országába.

 

tovább a gyártó kínálatához

 

 

 

                                                 

 A Grespania Ceramica több mint 45 éves múltra tekint vissza. Szinte végtelen számú lehetőséget kínál azok számára akik személyiséget és egyedi stílust keresnek otthonaikba, műszaki megoldásokat a legizgalmasabb építési projekteken részt vevő építészeknek. 3 gyárában a legmodernebb technológiával készült különböző formátomú burkolatait több mint 10 millió m2-es gyártási kapacitással állítja elő.


          

               tovább a gyártó kínálatához

 

 

 

                                            

 A Keros Ceramica több mint 40 év tapasztalatával a hagyományos spanyol kerámiagyártás örökségét viszi tovább. Nagy népszerűségnek örvendenek a Bella Epoque sorozat cementlap hatású dekorburkolatai melyek a gyár jelenlegi bestseller sorozatai.

 

 

 

tovább a gyártó kínálatához