Budaörs, Tarján bemutatóterem

Burkolatválasztó

AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

AKCIÓK

GROHE Rapid SL falsík alatti öblítő-rendszer akció

GROHE Rapid SL falsík alatti öblítő-rendszer akció

A Grohe Rapid SL falsík alatti öblítő-rendszert folyamatosan raktáron tartjuk két fajta nyomólappal kiemelt akciós áron!

Gyártó információk: GROHE Friedrich
Gyártó hivatalos weboldala: https://www.grohe.com

 
 
 
 
 
 

GROHE Rapid falsík alatti öblítő-rendszer akció

 
 
 
Akár új fürdőszobát épít, akár felújítja a jelenlegit, a Rapid SL keretrendszer zökkenőmentes szerelést biztosít. A keretek beépíthetők favázas falakba, vagy tégla- vagy favázas falak elé is helyezhetők – így nem kell időt és pénzt pazarolni a régi csempék lebontására. A keretet egyszerűen a helyére kell rögzíteni a fürdőszoba építése vagy felújítása során, majd a fal mögé kell süllyeszteni.
 
 
 
 
  Megnevezés Cikkszám Bruttó akciós ár
GROHE Rapid SL falsík alatti öblítő-rendszer RAKTÁRON GROHE Rapid SL falsík alatti öblítő-rendszer RAKTÁRON 38840000 54 990 Ft/db
GROHE Rapid rögzítőidom RAKTÁRON GROHE Rapid rögzítőidom RAKTÁRON 38558 00M 5 990 Ft/db
 
 
A Rapid SL a fürdőszoba méretétől és alakjától függetlenül biztosítja, hogy ne szoruljunk a négy fal közé. Hála sokoldalú keretrendszerünknek, új fürdőszobájában Ön is végtelen elrendezési és tervezési szabadságot élvezhet – egyedül a fantáziája szab határokat. Közepes és teljes magasságú falakat alkalmazhat, nemcsak a nedves és száraz területek elválasztására, hanem a mosdók és bidék elhelyezésére szolgáló kiegészítő terek létrehozására is, sarokmegoldásainkkal pedig a szűk tereket is remekül kihasználhatja. A beépített WC-tartályok ideális megoldást jelentenek a falra rátolt WC-csészék esetén, bútorokban vagy falba süllyesztve.
 
 
 
 
 
Összes termékünkhöz hasonlóan a Rapid SL is számtalan egyéb előnyt kínál. Beépített tartályaink hihetetlenül csendesek, és ez tovább fokozható oly módon, hogy a tartályt nem a falhoz, hanem egy szerelőkerethez rögzítjük. A tartályokhoz egy vagy két nyomólap is beszerelhető, amelyek formailag illeszkednek csaptelep-kollekcióinkhoz – válasszon kettős öblítésű modellt, ha a csökkentett vízmennyiséggel való öblítés révén takarékoskodni kíván a vízzel.
 
 
 
 
  Megnevezés Cikkszám Bruttó akciós ár
GROHE Skate Air nyomólap króm RAKTÁRON GROHE Skate Air nyomólap króm RAKTÁRON 38505000 18 490 Ft/db
GROHE Cosmopolitan nyomólap króm RAKTÁRON GROHE Cosmopolitan nyomólap króm RAKTÁRON 38732000 21 490 Ft/db