Budaörs, Tarján bemutatóterem

Burkolatválasztó

AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

GYÁRTÓK » MAPEI

MAPEI

A Mapei-t, Rodolfo Squinzi, a mostani tulajdonos édesapja alapította 1937-ben Milánóban, amely mára világelső az építőipari ragasztók és építőkémiai termékek gyártásában.
 

Jelenleg a világ 5 kontinensén a sóskútival együtt 51 gyárában, napi 17.000 tonna terméket állít elő. A MAPEI egyedülálló abban a tekintetben, hogy az alkalmazottak 12%-a a kutatás-fejlesztés területén dolgozik, és a cég a teljes bevételének 5 százalékát, (2009-ben 90 millió €-t) költi fejlesztésre. A több mint 1100 féle terméket 9 termékvonalba szerveztük, ezeken a területeken külön-külön szakértő teamek dolgoznak azért, hogy partnereinknek minden szakterületen a lehető legmagasabb szintű termékeket és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. A kilenc termékvonal: hidegburkolási segédanyagok, melegburkolási segédanyagok, faburkolatok ragasztó anyagai, általános építéskémiai termékek, falfelületek védő és dekorációs bevonatai, ipari padlók anyagai, betonadalékszerek, alagút- és mélyépítési termékek, cementgyártás adalékszerei.

 

Mapei Kft. raktár és gyártóegység, Sóskút

 

Mapei sóskúti gyáregysége

 A MAPEI 1991 óta van jelen a magyar piacon. A Mapei Kft-t az osztrák Mapei Gmbh alapította 4 fővel. Az első éves árbevétele a cégnek 24 millió Ft volt. A folyamatos intenzív fejlődés következtében a 2000-es évek elején az olasz központ átvette a felügyeletet. Ma már a cégünk létszáma 135 fő, az árbevétele meghaladja a 6 Mrd forintot. Központunk a mai napig Budaörsön található. 2002-ben Sóskúton építettünk egy porkeverő üzemet, amelyben hidegburkolatok ragasztóit és kiegyenlítő anyagokat gyártunk. 2007-ben az üzemet bővítettük, valamint a gyártó gépsort is automatizáltuk. A bővítéssel a raktár és a gyár területe együtt 8000 m2-re nőtt, míg a gépsor kapacitása évi 60.000 tonna lett. Bázisraktáraink segítségével a megrendeléseket a legtöbb esetben 1-2 napon belül ki tudjuk elégíteni.

 

 
Internet cím: https://www.mapei.hu  
 

További gyártók